dimecres, 13 de juliol del 2011

Concerts Privats

Navegant per internet pots trobar propostes de tot tipus, fins hi tot, interessants! És el cas de Concerts Privats. De fet, es tracta d'una secció del programa La Malla Tendències, que s'emet per la Xarxa de Televisions Locals, però es poden veure tots els concerts que han gravat a l'arxiu que tenen a la seva web.
Segons el seus creadors "la música en directe és música viva, música en estat pur. Sovint pensem que això es limita a escenaris, a concerts, a sales. Però gairebé sempre la millor música passa en petit comitè, després d'un àpat, quan algú treu una guitarra i fa participar de la festa un públic reduït. I això és el que persegueixen els Concerts Privats, entrar en el món dels músics, en les seves relacions amb els amics, amb els fans, amb el públic."
Durant dues temporades han enregistrar a més de 50 grups, entre els quals podem trobar Standstill, La Brigada, Anímic, Ix!, Love of lesbian, Inspira, Mazoni, etc.
A la seva web trobem tots els vídeos dels concerts que han gravat durant aquestes dues temporades. Amb una realització molt acurada i treballada i amb la indubtable qualitat dels grups que han gravat podem assegurar que passàreu una bona estona visitant aquesta web: http://lamalla.minisites.xtvl.tv/programes/fitxa/concertsprivats.

Us deixem amb un fragment del concert que va fer Pau Vallvé per Concerts Privats. Gaudiu-lo!


1 comentari: